Free songs
Bel ons: 0651810634

Houtrot

Bent u op zoek naar een bedrijf dat reparatie kan plegen aan het houtrot in uw woning in Zutphen of omstreken? Dan heeft u deze gevonden bij witvoet schilderwerken.
Als ervaren schildersbedrijf, met meer dan 35 jaar ervaring, kunnen wij elke klus aanpakken en tot een goed resultaat leiden. Wij zijn erop gebrand altijd een hoge mate van kwaliteit te leveren, dit doen wij door enkel te werken met de beste materialen.

Wees er op tijd bij, houtrot is vervelend, maar niet onoverkomelijk. Het is niet meer nodig om meteen, bijvoorbeeld, het hele kozijn te vervangen. Er zijn veel nieuwe reparatietechnieken en middelen om de slechte plekken te verwijderen en te vullen met opvulmiddelen.

Het is ook mogelijk om een deel van het houtwerk te vervangen. Witvoet schilderwerken in Zutphen verzorgt dit voor particulieren en bedrijven in Zutphen en omstreken.

Het is bij houtrot reparatie belangrijk om het verrotte hout helemaal weg te halen tot het gezonde hout. Gebeurt dit niet goed, dan gaat het rottingsproces gewoon door. Vervolgens impregneren wij het gezonde hout voor een goede aanhechting met het opvulmiddel. Gaat het om grotere stukken verrot hout, dan lijmen we er stukken gezond hout in. Oneffenheden werken wij weg en schilderen dit graag over voor u.

Neem contact op voor vragen en/of een vrijblijvende offerte.